Ons tankstation

Ons ruime tankstation op het industrieterrein in Giessen is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor personenauto's en vrachtwagens. Voor vrachtwagens is er zelfs een speciaal tankeiland met industriepompen, waarmee hoge volumes (130 liter per minuut) getankt kunnen worden. Alle pompen zijn voorzien van automatische kaartlezers. Bent u particulier, dan kunt u betalen met uw eigen bankpas. Tankt u zakelijk, dan zijn er betaalmethodes met diverse passen. De kaartlezers accepteren de volgende passen:

Zakelijke Tankpas aanvragen

Zakelijke klanten die vooral tanken in de buurt van Giessen kunnen gebruikmaken van de tankpas van Kant Oliehandel. Deze pas biedt u veel voordelen: lage, vaste brandstofkorting, heldere overzichten op de facturen en altijd controle over het gebruik van de tankpas(sen). Dus kies voor zekerheid, gemak en een aantrekkelijke korting!

U kunt eenvoudig online een tankpas aanvragen. Vul de gegevens hieronder in, dan maken wij uw tankpas in orde!

Onze producten

Op ons tankstation kunt u diesel en Euro 95 tanken.

Daarnaast leveren wij Superplus 98, het alternatief voor Euro 95 (E10). Deze brandstof bevat maximaal 5% ethanol en is daardoor zeer geschikt voor o.a. sportauto's, klassiekers en scooter.
Superplus 98 is een E5 benzine en bevat een octaangetal van 98 waardoor de motor van uw auto beter presteert in zwaardere omstandigheden.
Zoals bijvoorbeeld een autorit door de bergen of het trekken van een aanhanger of caravan.

Ook AdBlue is verkrijgbaar op ons tankstation.

Geschiedenis

History
Kant Oliehandel is in 1960 opgericht door Arie Kant. Met paard en wagen ging Arie langs de deuren om kolen en petroleum te verkopen. Wat later werd het paard ingeruild voor 2 "ijzeren honden" (gemotoriseerde karren) om de producten te vervoeren. In 1984 kwam de tweede generatie in het bedrijf. Met de komst van Ton Kant deden ook de smeerolie en andere brandstoffen hun intrede. Het tankstation in Giessen werd al snel een feit. Benzine mocht er eerst niet verkocht worden, maar met de hulp van (o)pa Kant kwam daar toestemming voor. Sinds 2000 versterkt Ad Kant als derde generatie het familiebedrijf, waar sinds de oprichting nog steeds de kwaliteit, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel staan.

Neem contact met ons op

Adres

U vindt Kant tankstation Argos op het industrieterrein 'De Rietdijk-Oost' in Giessen.

Expeditiestraat 6
4283 JE GIESSEN

Telefoon

Kantoor: 0183 44 30 83
Mobiel: 06 51 60 77 85

Online

E-mail: info@kantoliehandel.nl
Facebook: facebook.com/kantoliehandel.nl