Onze oliehandel

Wat we ook leveren, bij Kant Oliehandel is dat altijd met de beste kwaliteit én tegen scherpe prijzen. Dat ziet u direct in ons uitgebreide assortiment aan brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue. Met onze diensten proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat kan alleen als je professioneel, flexibel en veilig werkt, maar dat is ons wel toevertrouwd!

Onze producten


Brandstoffen

U kunt bij ons terecht voor diesel, rode diesel, Euro 95, Blue One 95 en petroleum.

Smeermiddelen

Het leveren van betrouwbare smeermiddelen is cruciaal voor optimale prestaties. Of het nu gaat om vrachtwagens, personenauto’s, landbouw- en grondverzetmachines of industriële toepassingen. Wij bieden u een gevarieerd assortiment smeermiddelen van BP, Castrol, Kroon Oil en Wolf:

Motoroliën

Run-in compounds

Oliën voor automatische transmissies en versnellingsbakken

Koelvloeistoffen

Antivries

Vetten

Kettingzaagolie

Hydraulische oliën

Compressorolie

Remolie

Tandwielolie

Biologisch afbreekbare olie

Turbineolie

2-taktolie

WarmteoverdrachtAdBlue

AdBlue is een hoogwaardige ureumoplossing die wordt bijgevuld in een speciale AdBlue tank in uw voertuig. Door het gebruik van AdBlue kunt u een sterke vermindering van uitlaatemissies bereiken en helpt u het milieu. Kant Oliehandel levert dit product in bulk (bij u op locatie afgeleverd per tankwagen), in tanks van 1.000 en 200 liter of in jerrycans.

Diensten

Levering producten op locatie

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen we al onze producten leveren bij uw thuistankinstallatie, op uw werklocatie(s) of op uw tankstation.

Bevoorrading schepen

Naast thuislevering van onze producten kunnen wij ook schepen bevoorraden.Tankinstallaties en opslagtanks

Een tankinstallatie op uw eigen terrein biedt u vele voordelen: u voorkomt extra kilometers van en naar het tankstation, u bespaart tijd, de installatie is altijd toegankelijk én u hebt zelf toezicht op de tankbeurten. Kiest u voor automatische belevering, dan zorgen wij voor het tijdig bijvullen van uw opslagtank(s).
Advies en begeleiding
Ook kunnen wij u vakkundig advies geven over de juiste tankinstallatie voor uw bedrijf. Met onze expertise begeleiden wij u van de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw tankinstallatie of opslagtank. Hierbij werken wij uitsluitend samen met gecertificeerde installatiebedrijven.
AdBlue tankinstallatie
Heeft u meerdere voertuigen met AdBlue op de weg? Dan is het raadzaam om eens naar professionele AdBlue tankinstallaties te kijken die speciaal ontwikkeld zijn voor de opslag van dit product. De tanks zijn verkrijgbaar met een inhoud van 2.500, 5.000 en 9.000 liter. Bijkomend voordeel is dat u door het grotere afnamevolume profiteert van een gunstigere inkoopprijs per liter. Wij voorzien u graag van advies!

Brandstof- en smeerolieadvies

Bij Kant Oliehandel kijken we graag hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Daarom brengen we graag samen met u het wagen- en machinepark in kaart om hier een optimaal brandstof- en smeerolieadvies voor te geven.

Geschiedenis

History
Kant Oliehandel is in 1960 opgericht door Arie Kant. Met paard en wagen ging Arie langs de deuren om kolen en petroleum te verkopen. Wat later werd het paard ingeruild voor 2 "ijzeren honden" (gemotoriseerde karren) om de producten te vervoeren. In 1984 kwam de tweede generatie in het bedrijf. Met de komst van Ton Kant deden ook de smeerolie en andere brandstoffen hun intrede. Het tankstation in Giessen werd al snel een feit. Benzine mocht er eerst niet verkocht worden, maar met de hulp van (o)pa Kant kwam daar toestemming voor. Sinds 2000 versterkt Ad Kant als derde generatie het familiebedrijf, waar sinds de oprichting nog steeds de kwaliteit, service en scherpe prijzen hoog in het vaandel staan.

Neem contact met ons op

Adres

U vindt Kant Oliehandel op het industrieterrein 'De Rietdijk-Oost' in Giessen.

Expeditiestraat 6
4283 JE GIESSEN

Telefoon

Kantoor: 0183 44 30 83
Mobiel: 06 51 60 77 85

Online

E-mail: info@kantoliehandel.nl
Facebook: facebook.com/kantoliehandel.nl